IMG_20181122_162646-02-Aangepast

Laat op het Vakhuis Zomerfestival aan je moeder, opa, tante of neefjes zien wat jij geleerd hebt in het Vakhuis. Eet daarna gezellig met elkaar bij het grote ouderdiner. En neem jouw Vakhuis-certificaat mee naar huis!

Samen met je ouders kun je:

  • een bouwpakket maken bij techniek.
  • iets lekkers koken voor thuis met een recept van meester Ralph.
  • je eigen familieportret fotograferen en bewerken.
  • een familievlog of vriendenvlog filmen.

In het Vakhuis hebben kinderen uit groep 6, 7 en 8 van OBS Bloemhof het hele jaar na schooltijd leuke dingen geleerd, gedaan en gemaakt. Met het Vakhuis Zomerfestival sluiten we het schooljaar af met alle kinderen en hun familie. Iedereen mag meedoen met de Vakhuis-workshops techniek, koken, foto bewerken en vloggen. Je kunt de workshop samen met iemand doen of alleen. Na de workshops is het grote ouderdiner. De kinderen presenteren hun Vakhuis-werkjes en ze krijgen hun certificaat mee naar huis. Opa’s, oma’s, broertjes en zusjes mogen ook komen!

Voor wie: alle kinderen uit groepen 8, 7 en 6 van OBS Bloemhof en hun ouders, familie en andere belangstellenden van OBS Bloemhof.
Waar: in gebouw van RVC de Hef, Slaghekstraat 221.
Wanneer: dinsdag 2 juli
Hoe laat:
15.30 – 15.45 uur: ontvangst
15.45 – 16.45 uur: workshop
17.00 – 17.30 uur: ouderdiner en certificaten

Inschrijven verplicht
We willen graag weten hoeveel mensen van OBS Bloemhof meedoen met de workshops en het ouderdiner. Schrijf je daarom in via de website of lever het briefje in bij je juf of meester van De Bloemhof.